Bolu İl Müdürü İzzet MURAT, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ali İhsan YILDIZ eşliğinde Bolu Merkez Doğancı Köyünde faaliyet gösteren Kök Tarımsal Gıda İşletmesini ziyaret ederek faaliyetlerini yerinde inceledi.
Bolu ilinde faaliyet gösteren Kök Tarımsal Gıda İşletmesi dondurulmuş patates işleme tesis Müdürü Tuğba KÜÇÜK tarafından işletmenin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılırken fabrikasyon aşamaları yerinde incelendi. Tuğba KÜÇÜK; ürünlerin her aşamasında teste tabi tutularak kalitede standartların altına düşmeden üretim gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirtti.
Ziyaret hakkında düşüncelerini belirten İl Müdürü İzzet MURAT;
" Yıllardan beri ilimiz de faaliyet gösteren tesis, Bolu'nun marka değerine önemli katkı sunmanın yanında kaliteli üretimiyle de güvenilir gıda üretimiyle de örnek teşkil etmektedir. Temennimiz bu vb. işletme sayılarımızın artması gerek üretici, gerek imalatçı gerekse tüketici olsun kazananın toplumumuzun olduğu bir üretim modeli olmasıdır " dedi.
Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.